• TÁMOP - 3.1.4.-12/2-2012-0201
  • _
  • _

Previous
Next

2023. március 21-23. Vendégeink az Erasmus+ program keretében
2023. március 21-23. között nemzetközi partnertalálkozónak ad otthont a Szabó Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Vendégeink az Erasmus+ program keretében négy országból érkeztek: Törökországból, Litvániából, Írországból és Olaszországból. Az intézményünkbe látogató külföldi vendégeinket művészeti iskolás diákjaink színvonalas műsorral köszöntötték, a nyolcadikos Bagó Zsófia pedig néhány kedves szóval üdvözölte őket angolul, és bemutatta nekik iskolánkat, oktatási rendszerünket.
A háromnapos rendezvény célja a Szociális és érzelmi képességek fejlesztése a gyermekkori nevelésben című Erasmus+ pályázatunk első koordinátori találkozója, valamint a projekt operatív feladatainak egyeztetése. Részletesen megvitatjuk a projekt várható hatásait, kimeneti termékeit és a disszemináció módját.
Meghatározzuk a projekt helyi, nemzeti és szociális médiamenedzsment stratégiáját, külön kiemelve az E-twinning portált. Visszatekintettünk az előző év találkozóinak eseményeire, és részletesen megtervezzük a következő, 2023 májusában Olaszországban megrendezésre kerülő mobilitás programját.
Összességében elmondhatjuk, hogy egy sikeres pályázat nemzetközi partnertalálkozójának ad otthont iskolánk.