• TÁMOP - 3.1.4.-12/2-2012-0201
  • _
  • _

Previous
Next

Karácsonyi ünnepség a Szabó Pál Általános Iskolában

Iskolánkban már hagyománynak számít, hogy a téli szünet előtti utolsó tanítási napon karácsonyi ünnepséggel ajándékozzuk meg nyugdíjas dolgozóinkat, az érdeklődő szülőket, illetve tanulóinkat.
2017. december 22-én 8 órától került sor erre az ünnepségre, melyre nagyon sok tanuló nagy-nagy lelkesedéssel készült mind az alsó, mind a felső tagozatosok közül.

Az aula megtelt, meghitt karácsonyi hangulatban várakozott a nézősereg a hatalmas karácsonyfa előtt. Bozókiné Pardi Anna megnyitója után Tölcsér Jánosné intézményvezető mondta el ünnepi gondolatait, köszöntötte a nyugdíjas kollégákat és a szülőket, tanulóinkat.
Ezután következtek a színesebbnél színesebb műsorszámok. Vers, próza karácsonyi jelenet, az alsós és felsős idegen nyelvet tanulók műsorszámai. Az egyes blokkok között a zeneiskola növendékei is megcsillogtathatták tudásukat. Volt közös éneklés külön az alsós és felsős diákoknak.

Az ünnepséget a 4. a osztály zenés –irodalmi összeállítása zárta. Megható pillanatokban volt részünk, melyet visszaigazolt egy-egy könnyes tekintet és a hatalmas taps. Köszönet illeti a felkészítő nevelőket és a fellépést vállaló tanulókat.
Az ünnepség zárásaként minden osztály átvehette karácsonyi ajándékát, melyek között volt édesség, gyümölcs, társasjátékok, sőt még játszószőnyegek is.

A megjelent nyugdíjas kollégákat kis meglepetés várta a nevelői szobában, ahol fehér asztal mellett felidézték emlékeiket és átvehették ajándkaikat.

Tízórai után minden osztály kreatív játszóházi programon vett részt, ahol apróságokat készíthetek a szülőkkel közösen az otthoni karácsonyfára.

A 3. és a 4. osztályosok pedig mozgásos ügyességi játékokkal zárták a napot.. s ezzel együtt a 2017-es évet is itt az iskolában.

Csillagné Baksa Margit
szabadidő-szervező